Workshop Inkludering - Ny tilskuddsordning

FOR FRIVILLIGE LAG OG FORENINGER 20. september kl. 18.00-21.00 i Kultursalen på Søgne gamle prestegård. Gjennomføres av Frivillighet Norge. STYREKDRÅPEN lanseres, en ny tilskuddsordning til lag og foreninger som prioriterer fattigdomstiltak. Gratis arrangement.

LARS KRISTIAN GYLVER

Gylver viser et bredt utvalg av sine arbeider på Søgne gamle prestegård. Han oppfordrer alle til selv å lage sitt eget kunstverk på Harmonografen som er en del av utstillingen. Utstillingsåpning 27. august kl. 14.00.


Michael Krumins og Gard Nergaard

Velkommen til konsert og plateslipp i Kultursalen på Prestegården torsdag 23. november kl.19.00. Disse to musikerne er noen ustyrlige virtuoser i den kreative videreføringen av folkemusikken. Billetter selges i døra.

Teaterskole i høstferien

Universitetet i Agder og Søgne kommune inviterer igjen barn i Søgne til teaterskole i høstferien. Det kreves ingen forkunnskaper! Bindende påmelding til marit.gjertsen@sogne.kommune.no innen 26. september.

SØGNE KULTURSKOLE

Ledige plasser på fiolin, trommer, saxofon, klarinett, musikkforberedende, dans, gitar, bassgitar, noen grupper på Visuell kunst. Bruk søknadsskjemaet under kulturskolen på www.sognekultur.no

FNs Internasjonale Eldredag

For første gang inviterer Søgne og Songdalen til FNs Internasjonale Eldredag i sammen. Den 11. oktober ønsker nabokommunene velkommen til et variert og interessant program i kultursalen på Søgne gamle prestegård kl. 15.00 – 18.00.Publiseringsløsning levert av UENO