SøndagsKafé

  Marit Gjertsen
  02. november 2017
  13:34

Velkommen til prestegårdens kafè hver søndag kl. 12-16 t.o.m. 17. desember.
Frivillige lag og foreninger selger suppe og hjemmebakte kaker.Søgne kunstlag holder Galleri Fjøset og de historiske utstillingene i låven åpne. På enkelte søndager er det også kulturprogram som barneforestillingen med Trollet Trulls, konserter med kulturskolen, utstilling med 8.trinn i Søgne skolen. Følg med.....

 

 

19.11 Barneforestillingen Trollet Truls med Scenekompaniet kl. 14 i kultursalen.

Billett Kr 30 for barn og voksne gratis.  Åpen kafé og utstillinger.

 

 

 

10.12 fra kl 13.Utstillingsåpning med 8.trinn i Søgneskolen og Jo Abusland. Konserter og danseforestilling med kulturskolen.
 

 

 
 
 
 Ressurser på avveier

Hvor vakkert kan søppel bli ? 8. trinn i Søgneskolen og kunstner Jo Abusland har i høst plukket marint avfall i Søgne. Nå holder de på å lage stor utstilling på Søgne gamle prestegården. Kunstneren ser for seg et hav av avfall/ressurser, vakkert og farlig. Velkommen til utstillingsåpning 10. desember kl. 14. Åpning med Peder Johan Pedersen, kunstnersamtale med elevene, opptreden med Søgne kulturskole, kafé, åpent verksted m.m. VELKOMMEN!

Michael Krumins og Gard Nergaard

Velkommen til konsert og plateslipp i Kultursalen på Prestegården torsdag 23. november kl.19.00. Disse to musikerne er noen ustyrlige virtuoser i den kreative videreføringen av folkemusikken. Billetter selges i døra.
Publiseringsløsning levert av UENO