Håndverkerkafe

  Marit Gjertsen
  24. august 2018
  12:17

HÅNDVERKERKAFE
Vest-Agder-Museet inviterer til Håndverkerkafe på Søgne gamle prestegård torsdag 13 september kl. 19. Dørene åpner kl. 17
 
Eier du et gammelt hus du vil ta vare på, arbeider du profesjonelt med restaurering av gamle bygninger eller er du bare interessert i gamle bygninger og gammelt håndverk?
 
Tema: Søknadsskriving til kulturminnefondet,  ideer og hjelp til huseiere som eier et gammelt eller verneverdig hus.
Kulturminnefondet vil være tilstede  og presentere støtteordninger og restaureringsprosjekter støttet av fondet. I forkant av selve foredraget så vil både kulturminnefondet og folk fra fylkeskonservatoren i Vest Agder være til stede og hjelpe huseiere som ønsker å søke midler. Ta gjerne med bilder og beskrivelser av mulig kommende restaureringsprosjekter.
Håndverkskafeen er gratis og åpen for alle. Enkel servering. Velkommen.Søgne og Greipstad Sparebank inviterer til boklansering av "DET GAMLE VERFTET I NY-HELLESUND", redaktør Arnfinn Håverstad. Det blir også kåseri og musikalsk innslag på Søgne gamle prestegård den 20.11 kl. 19. Boklanseringen er et åpent arrangement, men dersom du som kunde i Søgne og Greipstad Sparebank melder deg på via banken, du vil da være med i trekningen av denne flotte boken. Etter boklansering, kåseri av Bjarne Tresnes Sørensen om uthavner etter seilskutetida samt toner fra Ballastbrygga Boyband (BBB), vil det bli servert litt minglemat.

"En hyllest til Stein Ove Berg".

Velkommen til kultursøndag 18.november kl. 12-16. Det blir visekonsert i kafeen kl. 13 og 15 med HARALD RIKE ARNESEN, BJARNE ORMESTAD, BEN SOLHEIM OG GUNNAR BAKKE- "En hyllest til Stein Ove Berg". Mest kjent er vel Berg for visene; «Våren kommer» og «Mandag mora blues», men han har også mange andre flott viser. I Galleri Fjøset vises utstillingen TING/ROM med Tormod Ropstad, Erlend Evensen og Jørgen Aurebekk. Søndagskafé.
Publiseringsløsning levert av UENO