Håndverkerkafe

  Marit Gjertsen
  24. august 2018
  12:17

HÅNDVERKERKAFE
Vest-Agder-Museet inviterer til Håndverkerkafe på Søgne gamle prestegård torsdag 13 september kl. 19. Dørene åpner kl. 17
 
Eier du et gammelt hus du vil ta vare på, arbeider du profesjonelt med restaurering av gamle bygninger eller er du bare interessert i gamle bygninger og gammelt håndverk?
 
Tema: Søknadsskriving til kulturminnefondet,  ideer og hjelp til huseiere som eier et gammelt eller verneverdig hus.
Kulturminnefondet vil være tilstede  og presentere støtteordninger og restaureringsprosjekter støttet av fondet. I forkant av selve foredraget så vil både kulturminnefondet og folk fra fylkeskonservatoren i Vest Agder være til stede og hjelpe huseiere som ønsker å søke midler. Ta gjerne med bilder og beskrivelser av mulig kommende restaureringsprosjekter.
Håndverkskafeen er gratis og åpen for alle. Enkel servering. Velkommen.Søk drømmestipendet 2019

Holder du på med kreative aktiviteter som dans, musikk, teater, skapende skriving, visuell kunst, annet? Er du mellom 13 og 20 år (født tidligst i 1999 og senest i 2006)? Nå har du mulighet til å søke drømmestipend 2019 på kr 15.000,- Både enkeltpersoner og grupper kan søke. Stipendordningen er et samarbeid mellom Norsk kulturskoleråd og Norsk Tipping. Send søknad til: roar.boroy@sogne,kommune.no eller til: postmottak@sogne.kommune.no INNEN 31. januar 2019

Teater og Sirkusrom

Velkommen til kultursøndag på prestegården. Familieforestilling kl. 12 og 14 "Sirkusprinsessa og Hemmeligheten» en interaktiv danse- og teaterforestilling av og med dansekunster Tonje Sannes. Etter hver forestilling åpner sirkusrommet. Kafeen er åpen fra kl. 12-16. Etter forestillingen åpner vi "Sirkusrommet" !
Publiseringsløsning levert av UENO