Teater og Sirkusrom

  Marit Gjertsen
  02. januar 2019
  09:04

Velkommen til kultursøndag på prestegården. Familieforestilling kl. 12 og 14 "Sirkusprinsessa og Hemmeligheten» en interaktiv danse- og teaterforestilling av og med dansekunster Tonje Sannes. Etter hver forestilling åpner sirkusrommet. Kafeen er åpen fra kl. 12-16.

"Sirkusprinsessa og Hemmeligheten” handler om å tørre å høre på den stemmen man har inni seg. Vise for andre hvem man egentlig er og hva man føler. Først da får man sin "rette" plass i sirkuset (og i verden). Dette er en forestilling full av GLEDE og farger!
Barna får selv også være kunstnere og komme med forslag til bevegelser til ulike ord. Scenen fylles med sirkuseffekter, farger og lys, musikk, sang, dans og fortellinger.

Etter forestillingen åpner vi "Sirkusrommet" der barn får prøve å balansere m.m.
Billett: kr 50
Søk drømmestipendet 2019

Holder du på med kreative aktiviteter som dans, musikk, teater, skapende skriving, visuell kunst, annet? Er du mellom 13 og 20 år (født tidligst i 1999 og senest i 2006)? Nå har du mulighet til å søke drømmestipend 2019 på kr 15.000,- Både enkeltpersoner og grupper kan søke. Stipendordningen er et samarbeid mellom Norsk kulturskoleråd og Norsk Tipping. Send søknad til: roar.boroy@sogne,kommune.no eller til: postmottak@sogne.kommune.no INNEN 31. januar 2019

Teater og Sirkusrom

Velkommen til kultursøndag på prestegården. Familieforestilling kl. 12 og 14 "Sirkusprinsessa og Hemmeligheten» en interaktiv danse- og teaterforestilling av og med dansekunster Tonje Sannes. Etter hver forestilling åpner sirkusrommet. Kafeen er åpen fra kl. 12-16. Etter forestillingen åpner vi "Sirkusrommet" !
Publiseringsløsning levert av UENO