Teater og Sirkusrom

  Marit Gjertsen
  02. januar 2019
  09:04

Velkommen til kultursøndag på prestegården søndag 3. februar. Familieforestilling kl. 12 og 14 med "Sirkusprinsessa og Hemmeligheten»,  en interaktiv danse- og teaterforestilling av og med dansekunster Tonje Sannes. Etter hver forestilling åpner sirkusrommet. Kafeen er åpen fra kl. 12-16.

"Sirkusprinsessa og Hemmeligheten” handler om å tørre å høre på den stemmen man har inni seg. Vise for andre hvem man egentlig er og hva man føler. Først da får man sin "rette" plass i sirkuset (og i verden). Dette er en forestilling full av GLEDE og farger!
Barna får selv også være kunstnere og komme med forslag til bevegelser til ulike ord. Scenen fylles med sirkuseffekter, farger og lys, musikk, sang, dans og fortellinger.

Etter forestillingen åpner vi "Sirkusrommet" der barn får prøve å balansere m.m.
Billett: kr 50
Hvor kom Søgnefolk fra ?

Velkommen til søndagsforedrag kl. 13 den 31. mars med Arkeolog Ghattas J. Sayej. Tema: «STEINALDEREN I SØGNE. De første menneskene på Agder, hvor kom de fra? Resultatene av DNA-analyse». Søndags åpent kl. 12-16 Søndagskafé med deilig HJEMMELAGET kake og suppe. Våre utstillinger frem til t.o.m. 12.april: REFLEKSJON, Jens Erland. Galleri Fjøset SOLOPPGANG- de første menneskene på Agder

Prestegårdsfestivalen

Velkommen til en nesten ny festival på Søgne gamle prestegård fredag og lørdag 22-23 mars 2019. Kopier lenke for billetter: https://sognegamleprestegard.hoopla.no/sales. FREDAG: Meadows i kafeen. Søgne bygdekor med "Jorda rundt på 80 minutter" regi Olav Grendstad. De lokale heltene RASTLØS spiller inn i natten. LØRDAG: Jørun Bøgeberg. Tove Bøygard med band. Eigil Berg samarbeid med flygelet og bandet sitt. Onkel Tuka er siste musikalske dynamitt. Sørlandets standup-dronning Lillian Røssaak er lørdagens konferansier
Publiseringsløsning levert av UENO