Okt


Oktober 2017  (Andre arrangementer)

 Mandag 2. Oktober    09:00    Søgne gamle prestegård    Andre arrangementer
2-5.okotber UIAs Teaterskole  UTLØPT!

Sammen med UiA inviterer Enhet for kultur igjen til teaterskole for barn! Det kreves ingen forkunnskaper, men det er supert om man er nysgjerrig på teater, og har lyst til å leke sammen med andre på en scene. Passer for barn mellom 7-10 år. Fra 2-5. oktober kl. 9.00 – 14.30. Bindende påmelding til Marit Gjertsen / marit.gjertsen@sogne.kommune.no


 Onsdag 11. Oktober    15:00    Søgne gamle prestgård, kultursalen    Andre arrangementer
FNs Internasjonale Eldredag UTLØPT!

Søgne og Songdalen ønsker velkommen til et variert og interessant program i kultursalen på Søgne gamle prestegård kl. 15.00 – 18.00.


 Mandag 16. Oktober    18:00    Søgne gamle prestgård, kultursalen    Andre arrangementer
Verdensdagen psykisk helse 2017 - "Noe å glede seg til" UTLØPT!

Velkommen til markering av Verdensdagen for psykisk helse :) Eventyrer Steffen Polfarer kommer og deler sine erfaringer om tankemestring og veien til god psykisk helse. Det blir innslag ved Søgne Kulturskole og en enkel servering. Gratis arrangement. ARR: Søgne Frivilligsentra m.f.l.


 Søndag 22. Oktober    17:00    Søgne gamle prestegård    Andre arrangementer
Søgne skolekorps "på nye veier"

Høstens store begivenhet! Korpset tøyer og strekker litt på korpsbegrepet, og prøver ut nye instrumenter og toner. Aspiranter og juniorer, altså de yngste og mest hippe i korpset, elektronifiserer og sampler i vei. Gamlingane spiller gamlis-musikk. Vi kjører storband, heavy, film- og spillmusikk med hovedkorpset. Korpsmusikanter kan også spille andre instrumenter enn det de gjør i korpset, og vi får smakebiter på mangfoldet. Og til sist: Vi har også med oss INE REPSTAD HANSEN, Søgnes ubestridte gospel- og souldronning!


 Onsdag 25. Oktober    18:00    Søgne gamle prestegård    Andre arrangementer
Haustfest

Søgne Mållag inviterer til haustfest.
Publiseringsløsning levert av UENO