Skip links

04.02.-14.04.2024: JEG VELGER MEG APRIL // Bjørnson i Søgne

Fra til

Dato:

Åpning av utstillingen  JEG VELGER MEG APRIL med unge sørlandskunstnere i Galleri Fjøset på Kultursenteret Søgne gamle prestegård, søndag 04. februar kl. 14.00!

Utstillere: Åsne My Ingersdatter, Amale Larsen, Lena Trydal, Frøya Desire Brattfjord og Josefine Legind Hersel

Søgne gamle prestegård og Søgne Kunstlag inviterer deg til åpningen av to bemerkelsesverdige utstillinger: «Jeg vandrer evig mig selv i møte» av Ørjan Amundsen og «JEG VELGER MEG APRIL» av Åsne My Ingersdatter, Amale Larsen, Lena Trydal, Frøya Desire Brattfjord, og Josefine Legind Hersel.

Disse to utstillingene har sitt utspring i Bjørnstjerne Bjørnsons rike ideologiske grunnholdninger til demokrati, ytringsfrihet og samfunnskritikk. Med unike perspektiver og uttrykksformer har de seks kunstnerne skapt verk som ikke bare reflekterer Bjørnsons verdier, men også formidler deres personlige meninger og tanker om dagens samfunn.

Vi inviterer deg til å bli med på åpningen, der du får muligheten til å utforske kunstverdenens unike tolkninger av Bjørnsons arv. Sammen skaper disse kunstnerne et uttrykksfullt og mangfoldig bilde av hvordan de ser verden gjennom sin kunstneriske praksis.

Mer program kommer.

Utstillingsperiode: 04.02.-14.04.2024.

 

Utstillingen er en del av // Bjørnson i Søgne, en tverrfaglig festival som vil foregå i april, og som er et samarbeid mellom Tangvall bibliotek, Kristiansand kommune og Søgne gamle prestegård.