Skip links

05.04 kl. 20: INE OG EDVARD HOEM // Bjørnson i Søgne

Fra til

Dato:

05. april kl. 20.00: KONSERT MED INE OG EDVARD HOEM 

Kafé fra kl. 19.00.

Velkommen!

 

KJØP BILLETTER HER! 

 

ALBUMSKRIV «ALT VI HAR KJÆRT»

Ine Hoem slipper nytt album, i samarbeid med sin far Edvard Hoem.

«Alt vi har kjært» slippes 27.august

Etter at Ine Hoems versjon av «Å, signa natt» for mange ble fjorårets julesang, fortsetter det gode samarbeidet mellom far og datter.

«Alt vi har kjært» er Ine Hoems fjerde album. I samarbeid med sin forfatterfar Edvard Hoem, har Ine Hoem skrevet melodier til hans tekster, på et album som slippes 27.august 2021. Høsten 2021 reiser far og datter på turné sammen.

Ine Hoem sier om albumet:

«Denne plata har jeg tenkt på i mange år, jeg har vokst opp med min fars salmer og tekster, og det å lage mine versjoner av disse salmene, og ikke minst skrive nye melodier til hans tekster, har vært en kreativ glede. De nye sangene kom til i løpet av noen uker høsten 2020, det ble et skikkelig overskuddsprosjekt hvor Pappa og jeg sendte melodi-idéer og tekster fram og tilbake til hverandre. På denne plata har jeg prøvd å samle alle mine musikalske bakgrunn under ett: visepopen, salmene og jazzen. Og albumet har fått sitt har helt egne særpreg, med god hjelp fra de fineste musikerne jeg vet om. Jeg gleder meg til å dra på turné med denne musikken»