Skip links

Tegneserier sammen med Mathias Dønnestad, Raymond Haukeland og Kenneth Iversen

5 -12. desember

05.12. Elevutstilling med 8. trinn: Kursedull – Rett fra tavla

Fra til

Dato:

Velkommen til elevutstilling med elever fra 8.trinn og Mathias Dønnestad, Raymond Haugland og Kenneth Iversen!

Etter å ha levd i snart to år med den verdensomfattende koronapandemien, ser vår felles hverdag nå svært annerledes ut enn den gjorde før pandemien brøt ut. Vi holder avstand, vi spriter hendene og vi holder oss mye inne. Denne nye hverdagen har sannsynligvis påvirket oss på flere måter enn vi er klar over, og det har gått særlig hardt utover de unge og deres tilværelse. Derfor ønsker Søgne gamle prestegård og Søgne Kunstlag å invitere 8. trinn på Tangvall og Tinntjønn skole til å finne tilbake til hverdagshumoren og gleden sammen med tegneseriekunstnerne Mathias Dønnestad, Raymond Haugland og Kenneth Iversen!

Utstillingen, som har fått tittelen Kursedull – rett fra tavla, vil vise tegneserier produsert av elevene på Tangvall og Tinntjønn skole, i tillegg til tegneserier Dønnestad, Haugland og Iversen har produsert med utgangspunkt i de ideene de fikk i de ulike klassene. Tegneserietrioen vil også vise noen av sine egenproduserte verk.

Dønnestad, Haugland og Iversen har tidligere arrangert Kristiansand Tegneserie-Workshops på Kristiansand folkebibliotek som har vært en stor suksess!

Om Tegneserie-Workshop:

Tegneserie-Workshop Kristiansand ble grunnlagt i 2009 av et par tegneserieentusiaster, og har jobbet i årevis med å gi ungdom i Kristiansand et sted der de kan utforsketegneseriemediet.

Tegneserie-Workshop i Kristiansand har i samarbeid med Kristiansand folkebibliotek og Cultiva jobbet hardt med å vise hva blyanter, linjaler og litervis med blekk kan skape.

Resultatet ble Sofa; en uhøytidelig, variert og ikke minst humoristisk showcase som viser frem litt av hva Kristiansand har å by på.

 

Utstillingen står fra 05.12.21 til 17.12.21.

Mer informasjon om program kommer.

 

ÅPENT 
Tirsdag-fredag kl. 10-15 kultursenterets utstillinger er åpne
Tirsdag- fredag kl. 9-15 kultursenterets administrasjon er åpen
Søndag kl. 12–16 kultursøndag med kafé og utstillinger

 

HISTORISKE UTSTILLINGER
Soloppgang – de første menneskene i Agder, eldre steinalder
Plog og Teine, lokalhistorie
Søgne Bygdemuseum, bondestue fra 1700-tallet. Foreløpig steng, februar 2021
BIBER, ubåt fra 2. verdenskrig. Foreløpig steng, februar 2021