Skip links

Søgnedesign og Prestegårdsmalerne

Fra til

Dato:

Søgnedesign er en salgsutstilling med kunst, kunsthåndverk og brukskunst. Søgnedesign har lokaler i Presteboligen, og i år er det åpent fra 30. juni til  28. juli, tirsdag-fredag og søndager kl. 11-16.

Hva skal Søgnedesign være?
Søgnedesign skal vise et mangfold av kunst og kunsthåndverk og ha stor variasjon i bredde og uttrykk: Maleri, grafikk, foto, keramikk, tekstil, tre, pil, glass og litt annet småplukk. Styret inviterer de utstillerne som gir oss det utvalget som ønskes hver år.

Det blir lagt vekt på at produktene skal være originale, ha egen design og en håndverksmessig god utførelse. Det blir hvert år flere nye utstillere med andre uttrykksformer, og litt for enhver smak. Samtidig som Søgnedesign skal bringe videre en tradisjon som besøkende forventer å finne.

Søndag 30.juni klokken 11. 00 åpner Søgnedesign dørene til sommerens utstilling i Presteboligen.

Klokken 13.00 blir det Musikk, forfriskninger og jordbær i Eplehagen! Før det har du to timer til å se deg rundt i sommerens utstilling som har en variert utstilling av kunstnere, kunsthåndverkere og håndverkere!

Søndag 21. juli kl. 12-14 blir det kunstverksted for barn med Søgnedesign! Verkstedet er gratis å delta på.

Les mer om Søgnedesign her! 

 

Prestegårdsmalerne holder åpent atelier på Galleri Griseloftet søndager i juli! 

I juli (og 30. juni) vil atelieret være åpent hver eneste søndag fra 11.00 til 16.00. Da er det bare å legge turen innom for å ta en titt. Prestegårdsmalerne er ofte og maler og skaper i atelieret om sommeren. Står døren oppe, er publikum velkommen til å komme inn.

To søndager i sommer blir det kunstverksted for barn på Griseloftet med prestegårdsmalerne: 30. juni og 28. juli, kl. 12-14! Kunstverkstedet er gratis å delta på.

Det er et flott knippe kvinner som utgjør Prestegårdsmalerne; Bente-Lill Endresen Kallhovd, Jorunn Vigebo, Anne Borøy Østerhus, samt Marit Schaldemose, Reidun Haavik Tønnessen, Anne Lise Arntsen og Irene Mobekk.

Malerne møtes så ofte de kan, og har fast dag hver onsdag. Krokie arrangerer de hver siste onsdag i måneden både vår og høst. Dette tilbudet har utviklet seg til å bli svært populært, og det kommer også deltakere langt utenfor Søgne-bygdas grenser.

Les mer om Prestegårdsmalerne her!