Skip links

09.07: Frida Ånnevik // Søgne gamle prestegård

Fra til

Dato:

Vi gleder oss til FRIDA ÅNNEVIK kommer tilbake til vårt vakre utendørsamfi!

Konsertstart kl. 20.00. Songvår Fyrs Venner har servering i Eplehagen i forkant av konserten.

Velkommen til en magisk kveld i det stemningsfulle uteamfiet på Søgne gamle prestegård!

 

Early bird – tilbud:

De 50 første billettene selger vi til et ekstra godt tilbud, så her lønner det seg å være tidlig ute! Tilbudet varer til og med 17. mai.

KJØP BILLETTER HER! 

 

Om artisten: I februar ga Frida ut sitt sjette album til strålende mottagelse blant anmeldere og publikum. «VI» er en viseplate, med Fridas særegne evne til å formidle tekst som lengre fortellinger, gjennom folketoner eller i stram pop-form.

Tekstene er inspirert av moderne og gammel kjærlighet, av tekst som holder igjen og tekst som renner over, av Halldis Moren Vesaas, Robyn, Haim, Joni Mitchell, Cezinando, Anne Grete Preus, Valkyrien Allstars, Christine and the Queens, Masåva, Phoebe Bridgers og Laura Marling for å nevne noen.

Dette er det første albumet med eget materiale fra Frida siden «Flyge fra» i 2017. Siden det har hun utgitt en samling gjendiktninger og coverversjoner på «Andre sanger» i 2019. Sammen med Chris Holsten slapp hun coveren «Hvis verden» i 2020, hun har skrevet musikk til «Hvem skal trøste knøttet» på Oslo Nye Teater, og hun har gjort duetter med Nils Bech og Moddi. Høsten 2023 bidro Frida med «Vrimmel» på hyllestplata «Møtested» til Anne Grete Preus.

Frida har fra første plate formet et uttrykk der tradisjon og nyskaping smelter sammen, og trives godt med å både passe inn i – og samtidig utfordre det å være visesanger. De siste årene har hun turnert landet rundt på scener ute og inne, festivaler, spilt for fulle hus på Rockefeller, Sentrum Scene, og mange scener rundt i landet.

Frida og hennes musikere ser frem til å reise ut i sommer-Norge med både nye sanger og kjente låter i bagasjen.

«VI» er ikke bare et foreløpig høydepunkt i Frida Ånneviks diskografi, men selve standarden norskeartister som sysler med ambisiøs og hjerteskjærende popmusikk må strekke seg etter i 2024» -VG

«Frida Ånnevik har en unik stemme, og åpenbart mye på hjertet. Sett av litt tid og ta en lytt»
-Aftenposten

«En av landets vakreste, mest uttrykksfulle stemmer, som gjør ekstra sterkt inntrykk når sangene er så poetiske som dette» – Dagsavisen

Om Frida: – Fra Ridabu, Hamar – Gitt ut 5 soloalbum: Synlige hjerteslag (2010), Ville ord (2013), Her bor (2016), Flyge fra (2017) Andre sanger (2019) og Skogenes sang med In The Country (2014), Lyden av Prøysen (2014) og «Hvis verden» med Chris Holsten (2020). – Mottatt Grappas debutantpris, 5 Spellemannpriser, Prøysenprisen, Skjæraasenprisen, Hedmark Fylkeskommunes Kulturpris, Olle Adolphsons Stipend (S), m.m.