Skip links

Utleie

Kurs og konferanser

Søgne gamle prestegård er et kultursenter som tilbyr utleie av lokaler og scener til kurs, konferanser, selskap, foredrag, møter, kulturarrangementer og konserter. Det er også mulig å bestille kulturelle opplevelser i forbindelse med besøket. ​​​​​​​

Søgne gamle prestegård har velegnede lokaler i alle størrelser og har plass fra 10 til 230 personer.

Leie av lokaler til kurs og  konferanse, er basert på matservering bestilt gjennom Søgne gamle prestegård. Ønsker du mat og drikke i løpet av dagen tilbys ulike menyer med forskjellige lunsjalternativer.

Kontakt fagansvarlig Kafé, kurs og utleie, Kjell Tore Vestøl, på epost: kjell.tore.vestol@kristiansand.kommune.no eller ring på tlf: 47 70 03 46/ 380 54 300 for bestilling av kursmenyer.

Booking av lokaler

Kurs- og konferansemenyer og formalia

Design uten navn

Utleie til bryllup og andre samlinger

Søgne gamle prestegård tilbyr også utleie av lokaler til selskaper og andre samlinger som brylluper, konfirmasjoner, barnedåper eller bursdager.

I 2022 kåret Fædrelandsvennen prestegården til det mest populære bryllupslokalet i Kristiansand, så ikke nøl med å booke lokaler!

Prestegården har velegnede lokaler i mange størrelser og har plass fra 10 til 100 personer. Bryllupspakken vår inkluderer museumssalen, kaféen, stallen, og kjøkken (enkel tilberedning av mat og oppvask).

 

Kontakt fagansvarlig Kafé, kurs og utleie, Kjell Tore Vestøl på epost: kjell.tore.vestol@kristiansand.kommune.no eller ring tlf: 47 70 03 46 / 380 54 300 ved spørsmål om utleie.

Booking av lokaler

15-7xtshxqc7f72mt-g-55es53yzicp4tv9g65468_980px
om
Salen

Lokaler og scener på Søgne gamle prestegård

Det er mulig å leie Amfiet til egne kulturarrangementer. Ta kontakt med avdelingsleder Marit Gjertsen for informasjon om backline og pris for utleie.

Vår vakre utescene har plass opp til 550 personer i publikum.

kultursalen har plass til 230 personer. I kultursalen har vi ett konferanse anlegg for tale som inneholder projektor med lyd, lerret, 1 mygg og 1 håndholdt mikrofon. Dersom det ønskes konsertanlegg med teknikker eller flygel må dette bestilles i tillegg.

Museumssalen har plass til 100 personer. I museumsalen er det projektor i tak med to innebygde høyttalere og lerret, samt el-piano. Det er ikke mikrofon i lokalet, dette kan bestilles i tillegg. Dette lokalet er brukt mye til bryllup, konferanser og kulturarrangementer.

Kafeen har plass til 60 personer. Kafeen inkluderer fullt utstyrt storhusholdningskjøkken. Projektor med lerret, og piano kan bestilles.

Stallen egner seg som møterom for 10 personer eller det kan være et tilleggslokale til kafeen. I Stallen er det projektor med lyd og lerret.

Historiske rusletur med guide der vi besøker Søgne gamle kirke, Bjørnson-tunet og ubåthulen. Varighet ca. 1 time. Kr 1.500 for grupper. Minimum en ukes bestillingstid.

Ubåten Biber fra 2. verdenskrig.  Kort informasjon og film, 50 kr pr. person, ca. 30 minutter. Bestilling i god tid, åpent tirsdag-fredag kl. 10-15.

Søgne Bygdemuseum. Bondestue fra 1700 tallet. Drives av kultursenteret Søgne gamle prestegård og Søgne Historielag. Program finner du på www.sognekultur.no. Omvisning kan bestilles.

Dersom du skal ha alkohol på arrangementet ditt, trenger du skjenkebevilling. Mer informasjon og søknadsskjema finner du her.

Det er mange frivillige lag og foreninger som møtes jevnlig på Søgne gamle prestegård.

For spørsmål om  lån og leie av lokaler, kontakt oss på telefon 38054300 eller besøk bookingsystemet Aktiv kommune.