Skip links

16.06. – 28.07.24 REBUSS av Erik Pirolt

Fra til

Dato:
16.06. – 28.07.24 REBUSS av Erik Pirolt!
Velkommen til åpning søndag 16. juni kl. 14.00 når sommerens kuleste utstilling på Sørlandet åpner: REBUSS av Erik Pirolt!
Enkel kafé fra kl. 13.00. Åpning kl. 14.00. Åpningsord av Marianne Kjelleberg, styremedlem i Søgne Kunstlag. Musikalsk innslag av elever ved Knuden – Kristiansand Kulturskole. Åpningen holdes på trappa utenfor låvebygget ved opphold, i Galleri Fjøset ved regn.
Erik Pirolt (f. 1977) bor og arbeider i Kristiansand. Studio G-punkt på Odderøya. Erik Pirolt har fordypet seg i et rikt repertoar av materialer, teknikker og medier, og har gått i mange tematiske retninger. Det at kunstnerskapet spriker til så mange retninger kan vitne til et forsøk på å omfavne skapergleden uten å ha en overordnet strategisk.
Pirolt fortsetter å imponere både nasjonalt og internasjonalt med sine unike og tankevekkende kunstverk. Utstillingen REBUSS vil være en spektakulær opplevelse som utfordrer og inspirerer besøkende ved å utforske spørsmål rundt menneskelig eksistens og vårt samspill med naturen. I tillegg presenteres et forslag til en bærekraftig fremtid der alt blir mye bedre, og besøkende vil bli utfordret til å løse en rebus som kan etse seg fast til evig tid.
Arrangement i samarbeid med Søgne Kunstlag.