Konserter i Amfiet

  Marit Gjertsen
  04. mai 2017
  12:56

 Vamp

Torsdag 13. juli kl. 19.00  

Søgne gamle prestegård i Amfiet

Vamp spiller sommernatten inn i det fantastiske steinsatte uteamfiet ved Søgne gamle prestegård. Fullt band - fullt trøkk og glade mennesker. Vi gleder oss til å oppleve Vamp gutta Øyvind Staveland, Jan Toft, Odin Staveland, Bjørn Berge, Kjetil Dalland, Lars Eirik Støle.

 

Billettpris kr. 465,- . Billetter stil VAMP konserten selges kun på : www. www.ticketmaster.no. På konsertene i amfiet stiller Songvår fyrs venner med grillmat og servering fra kl. 18.00. Åpen bar. Barn under 18 år i følge med voksne.

 

Tønes

Torsdag 20. juli kl. 20.00

 Søgne gamle prestegård i Amfiet

Tre Spellemannspriser, såkalt kritikerjubel og ikke minst publikumsbegeistrende konserter er trivelig. Men Tønes søker fremdeles noe nytt. Vel, kanskje ikke SÅ nytt. Det er fremdeles blandingen av det nære, melankolske og muligens vittige i møte med musikk. Det er fremdeles Haua-dialekt. Artisten Tønes er en av landets mest allsidige liveartister. Han har solgt ut med fullt band på alle store scener i landet. I sommer fyller vi Prestegårds Amfiet!!!!!!

Billettpris kr. 375. Billetter:  www.ticketmaster.no.no, Servicetorget og Søgne gamle prestegård. På konsertene i amfiet stiller Songvår fyrs venner med grillmat og servering fra kl. 19. Åpen bar. Barn under 18 år i følge med voksne.

 

 

 

Odd Nordstoga

Torsdag 27. juli kl. 19.00

Søgne gamle prestegård i Amfiet

No kjem Odd og bandet David Wallumrød på orgel, Tor Egil Kreken på bass, Torstein Lofthus på trommer og Øyvind Blomstrøm. Med på lasset kjem også at han spelte inn nokre låtar heime i akkustisk versjon.

Dette blei så fint, tykte både katten hans og plateselskapet, at dei blei utgitt.
Plata heiter sjølvsagt ”Aleine heime”. Alt ligg til rette for ein musikalsk fullkomen kveld i Prestegard Amfiet.


Billettpris kr. 375. Billetter:  www.ticketmaster.no.no, Servicetorget og Søgne gamle prestegård. På konsertene i amfiet stiller Songvår fyrs venner med grillmat og servering fra kl. 18.00. Åpen bar. Barn under 18 år i følge med voksne.

 
Utstillingsåpning & forestilling

Sommersesongen på Prestegården starter med kunst, klatring, musikk, kafè og teater for store og små, søndag 2. juli kl. 12-17. Velkommen !

Konserter i Amfiet

Gå ikke glipp av VAMP, Tønes og Odd Nordstoga i Amfiet på Søgne gamle prestegård. Billetter er nå til salg på www.ticketmaster.no
Publiseringsløsning levert av UENO