Ressurser på avveier

  Marit Gjertsen
  20. november 2017
  12:48

JUL PÅ PRESTEGÅRDEN

200 barn og ungdom viser sin dans, musikk, kunst, teater!

9. 12. LØRDAG:Velkommen fra kl. 12 er Prestegårdens kafé åpen. Det er nissejakt på låven, åpent verksted, hest og kjerre med Søgne videregående. Søgne kulturskoles barne- og ungdomsteater viser forestillingene:   

«Eventyrdrømmen», en juleforestilling med teaterets barnegruppe.

«Annie», kortversjon av musikalen presentert av teaterets ungdomsgruppe.

Kl. 13 og 15 i kultursalen.  Billetter i døra: barn kr 50 / voksne kr 100

10.12. SØNDAG:
 

Velkommen fra kl. 13 er kunstlagets kafé åpen Det er nissejakt på låven, åpent verksted i galleriet, hest og kjerre med Søgne videregående. Søgne kulturskole viser musikk, kunst og dans. 8 trinn i Søgneskolen og Jo R. Abusland viser kunst:

Kl. 13. Konsert med Søgne kulturskole i kultursalen

Kl. 14. Utstillingsåpning med Søgneskolens 8. trinn & Jo R. Abusland som viser utstillingen «Ressurser på avveier» i Galleri Fjøset, Åpning av Peder Johan Pedersen, innslag av Søgne kulturskole, kunstnersamtale ledet av Mardon Brunvatne.

Kl.15. Konsert med Søgne kulturskole.

Kl.16. Danseforestilling med Søgne kulturskole

Gratis inngang søndag

ARR: Søgne kulturskole/8.trinn i Søgneskolen/Søgne kunstlag/Søgne gamle prestegård/
Bygdemuseum på flyttefot

Bygdemuseum på flyttefot med Frans-Arne Hedlund Stylegar. Historien om hvordan et gammelt våningshus fra Leire ble bygdemuseum på Lunde, og om de nye planene for å flytte huset for andre gang. Litt om huset, hvem som har bodd i det – og når det ble bygd. Den 8. mars kl. 19-17 i kafeen på Søgne gamle prestegård.

Prestegårdsfestivalen

Velkommen til enn helt ny festival på Søgne gamle prestegård fredag og lørdag 9og 10 mars. Stemningen smyger seg inn på fredagskvelden med disse habile musikanter: Olav Grendstad med band, Keeperliv med Bjarne, Jan Engervik, Hovland og Stokkeland. Lørdag får vi litt mer futt mellom veggene med Tove Bøygard, Ine Repstad med band ogTrond Granlund. HOLD AV HELE HELGEN!!
Publiseringsløsning levert av UENO