Ressurser på avveier

  Marit Gjertsen
  20. november 2017
  12:48

JUL PÅ PRESTEGÅRDEN

200 barn og ungdom viser sin dans, musikk, kunst, teater!

9. 12. LØRDAG:Velkommen fra kl. 12 er Prestegårdens kafé åpen. Det er nissejakt på låven, åpent verksted, hest og kjerre med Søgne videregående. Søgne kulturskoles barne- og ungdomsteater viser forestillingene:   

«Eventyrdrømmen», en juleforestilling med teaterets barnegruppe.

«Annie», kortversjon av musikalen presentert av teaterets ungdomsgruppe.

Kl. 13 og 15 i kultursalen.  Billetter i døra: barn kr 50 / voksne kr 100

10.12. SØNDAG:
 

Velkommen fra kl. 13 er kunstlagets kafé åpen Det er nissejakt på låven, åpent verksted i galleriet, hest og kjerre med Søgne videregående. Søgne kulturskole viser musikk, kunst og dans. 8 trinn i Søgneskolen og Jo R. Abusland viser kunst:

Kl. 13. Konsert med Søgne kulturskole i kultursalen

Kl. 14. Utstillingsåpning med Søgneskolens 8. trinn & Jo R. Abusland som viser utstillingen «Ressurser på avveier» i Galleri Fjøset, Åpning av Peder Johan Pedersen, innslag av Søgne kulturskole, kunstnersamtale ledet av Mardon Brunvatne.

Kl.15. Konsert med Søgne kulturskole.

Kl.16. Danseforestilling med Søgne kulturskole

Gratis inngang søndag

ARR: Søgne kulturskole/8.trinn i Søgneskolen/Søgne kunstlag/Søgne gamle prestegård/
Ressurser på avveier

Hvor vakkert kan søppel bli ? 8. trinn i Søgneskolen og kunstner Jo Abusland har i høst plukket marint avfall i Søgne. Nå holder de på å lage stor utstilling på Søgne gamle prestegården. Kunstneren ser for seg et hav av avfall/ressurser, vakkert og farlig. Velkommen til utstillingsåpning 10. desember kl. 14. Åpning med Peder Johan Pedersen, kunstnersamtale med elevene, opptreden med Søgne kulturskole, kafé, åpent verksted m.m. VELKOMMEN!

RØVERKJØP

Fram til jul er det på Kultursenteret Søgne gamle prestegård lagt ut en rekke bøker til sterkt reduserte priser. Stort bord med bøker og hefter for kr 10. bl.a. Skolebygda Søgne. Navn i Søgne og Fred er ei det beste kr. 100 pr. stk. Kr 200 pr. stk: Sturla minnes, Søgneboka 2, Langs Lundeelva og Ny-Hellesund kystfort. I tillegg har vi DVDene Søgnefilmen for kr 150 og Sturla minnes for kr 200. Løp og kjøp – første mann til mølla!
Publiseringsløsning levert av UENO