Marit Gjertsen
  24. november 2017
  10:15

NYTTÅRSKONSERT

Søgne gamle prestegård, kultursalen.
Søndag 07.01.2018. kl. 18-20. 
 

Dirigent: Bård Dahle
Konferansier: Egil Lunde

Tradisjonen tro får unge talenter fra distriktet mulighet for å være solist med Agder symfoniorkester på denne konserten. Dette er gjerne deres første møte med orkester, og vi håper at det vil gi dem inspirasjon til videre satsing. Det er også en mulighet for ungdommene å vise hva de har lært for et større publikum. Årets talenter er:

Espen Garriott, piano
Erle Steinkopf, fløyte
Nora Strømme, sopran
Signe Bach Waage, sopran
Phelan Walker, fiolin

I tillegg medvirker Oakland Rain, Søgne Messingensemble og Mark Candasamy.

Arrangør: Venneforeningen for Søgne gamle prestegård 
 Ressurser på avveier

Hvor vakkert kan søppel bli ? 8. trinn i Søgneskolen og kunstner Jo Abusland har i høst plukket marint avfall i Søgne. Nå holder de på å lage stor utstilling på Søgne gamle prestegården. Kunstneren ser for seg et hav av avfall/ressurser, vakkert og farlig. Velkommen til utstillingsåpning 10. desember kl. 14. Åpning med Peder Johan Pedersen, kunstnersamtale med elevene, opptreden med Søgne kulturskole, kafé, åpent verksted m.m. VELKOMMEN!

RØVERKJØP

Fram til jul er det på Kultursenteret Søgne gamle prestegård lagt ut en rekke bøker til sterkt reduserte priser. Stort bord med bøker og hefter for kr 10. bl.a. Skolebygda Søgne. Navn i Søgne og Fred er ei det beste kr. 100 pr. stk. Kr 200 pr. stk: Sturla minnes, Søgneboka 2, Langs Lundeelva og Ny-Hellesund kystfort. I tillegg har vi DVDene Søgnefilmen for kr 150 og Sturla minnes for kr 200. Løp og kjøp – første mann til mølla!
Publiseringsløsning levert av UENO